Författarbesök

Författarbesök är alltid spännande, stimulerar både lärare och elever att läsa den inbjudnas böcker, om författaren och kanske ha särskilda önskemål och frågor inför mötet. Jag skräddarsyr alltid mina besök enligt önskemål, du kan boka mig via Läscentrum http://www.lukukeskus.fi/kirjailijavierailut/framsidan/

Jag gör också vid behov besök som inspiratör och läsambassadör där jag tipsar lärare om olika sätt att arbeta kring en bok eller läsning. (bokning även här via Läscentrum) 

Under mitt senaste besök i Vasa (Kick-Off HÖSTEN 2018) kan du läsa lite kring idéer och tankar jag lagt fram för att inspirera lärarna i deras viktiga arbete med sina elever. 

Nästa inspirationsbesök blir i Hangö (september) och författarbesök till Karis för lågstadiet (september) 

På kommande är också det spännande evenemanget på Hanaholmen den 06.10. 2018 där barnen får skapa sin egen kraftbok.

Se mer om evenemanget https://www.hanaholmen.fi/sv/kulturcentrum/konst-och-kultur/kulturevenemang/nordiskanatter/

Tillsammans med illustratören Linda Bondestam tar vi med barnen på en fantasiresa. Mer om Linda på hennes hemsida: http://lindabondestam.com

Mitt senaste författarbesök på Barnens Bokdagar i Åmål https://www.bokdagaridalsland.se var lite annorlunda än vanligt. (bilder och mer om evenemanget på Bokdagarnas facebooksida) Under våren läste eleverna mina nagu-nalle böcker och vi hade Skype-kontakt med eleverna från 5. klasserna och där de fick ställa frågor om böcker och skrivande.  Då vi äntligen träffades IRL i maj fick eleverna göra en skattjakt in i sin egen fantasiskog. Efteråt fick alla skapa sin egen bok – rita och skriva sin egen resa och vad de hittade på vägen. Det var roligt! 

 

Författare, skådespelerska och regissör